За нас

Ами.. то няма нас, само аз съм - Стоян на 29. Кандидат-програмисът съм и чрез тази страница се опитах да съчетая двете неща които обичам да правя през свободното си време - да вися по лостовете и да правя уеб-сайтове... Сайта е изцяло мой проект, писан е на ОО PHP5, MySQL, javascript, jQuery, CSS и не е използвана външна CMS.

Тренирам от около 20 годишен и вярвам, че за здравият дух и здравото тяло не се изискват изкуствени храни+ или 200 килограмови щанги. Ръката ми стига 42, а първият код които написах беше mirc script. Мога да спортувам активно от време-на-време и дори си мислех, че мога да плувам на делфин преди да започна да правя тази страница. Карам сноуборд, ям по три пъти на ден и силна майка мене е родила.

И понеже съм никои за да пиша за нещата които искам да знам, просто защото не ги знам, реших да се допитам до мъдроста на книжнината. Цял месец грабих и безчинствах по библиотеки и училища, за да намеря най-доброто от българската литература, за нещата които ме вълнуват.

През тази година завърших бакалавърското си образование във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", и се надявам тази уеб-страница да бъде приета като мои курсов проект.

Тoва е.