За нас

Любител програмист съм и чрез тази страница съчетах двете неща които обичам да правя през свободното си време - да вися по лостовете и да пиша уеб код. Сайта е изцяло мой проект, писан е на ОО PHP5, MySQL, javascript, jQuery, CSS  и представлява своеобразна CMS. 

Тренирам от около 20 годишен и искрено вярвам, че за здрав дух и здраво тяло не се изискват изкуствени храни или 200 килограмови щанги. Ръката ми стига 42, а първият код които написах беше mirc script. Мога да спортувам активно от време-на-време и дори си мислех, че мога да плувам на делфин преди да започна да правя този уеб-сайт. Карам сноуборд, ям по три пъти на ден и силна майка мене е родила.

И понеже съм никои за да пиша за нещата които искам да знам, просто защото не ги знам, реших да се допитам до мъдроста на книжнината. Цял месец грабих и безчинствах по библиотеки и училища, за да намеря най-доброто от българската литература, за нещата които ме вълнуват.

През 2014 г. завърших бакалавърското си образование във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" и тази уеб-страница е мои курсов проект.

Стоян Хайгъров

За насОбратна връзкаизползвана литература